Празник за цялото семейство с Хипермаркет „АВС“

    Интересен начин за отпразнуване на своя втори рожден ден са подготвили от Строителен Хипермаркет „АВС“. Своеобразен фестивал на майстора ще се проведе на самата дата – 24 август от 10,00 до 14,00 часа. 11 фирми партньори на „АВС- Инженеринг“ ООД ще проведат демонстрации на своите продукти, като този път по забавен начин ще бъде въвлечена и публиката. Поканени са всички жители на Ямбол и то семейно, защото ще има забавления и за най-малките. Занимателни игри, детско парти, почерпка и изненади очакват децата, за чието забавление ще се грижи обичаната ямболска аниматорка кака Женя. И за да е забавно и за родителите фирмите участнички са подготвили за тях игри с награден фонд. За настроението на гостите ще се погрижат музикантите от СОХО БЕНД. Ако вече сте планирали ремонт у дома, през целия ден ще има до -20 % отстъпка от цената на редица продукти.

   Вече 2 седмици на касите на Строителен Хипермаркет „АВС“ се раздават покани за събитието, като на гърба има отпечатан талон за участие в томболата. Единственото условие е гостите да си носят талона на самия ден и да го поставят в специалната кутия на сцената.

  За една забавна събота, прекарана с цялото семейство ви очакват на 24 август от 10,00 до 14,00 часа на паркинга пред хипермаркета.