Покана към ямболските депутати

До Гражданите на

                     Община Ямбол

До Кмета на Община Ямбол

 

        До Народните представители                                                                                                                              в 44-то Народно събрание                                                                                                                                             от 31 МИР – Ямбол

До Ямболските медии

07 ноември 2017

 

ПОКАНА

Гражданското общество се активизира!

За първи път инициативни граждани търсят и канят на среща народните представители от област Ямбол, независимо от тяхната партийна принадлежност.

Темите за обсъждане, както и за набелязване на решения са:

  • икономическото възраждане на Ямбол; демографски проблеми и работни места за млади хора;
  • здравеопазването в Ямбол, завършване сградата на новата болница;
  • завършване на околовръстен път Юг и пътя

                 Ямбол – Средец – Бургас

  • оптимизация на училищната мрежа според реалните нужди на града

Тази първа среща има идея и за в бъдеще да се провеждат регулярни срещи, като нещо обичайно за пряката демокрация, за да може, предвиденото по конституция право на гражданите на пряко представителство от народните представители да се превърне в реалност и работеща практика.

Уважаеми съграждани,

Каним Ви да участвате активно, с идеи и предложения в дискусията: „Проблемите на Ямбол и решаването им през 2018 година”, която ще се проведе на 13 ноември 2017 г., понеделник, от 17.30 ч. в голямата зала на НТС-Ямбол.

Като съвестни граждани и редовни данъкоплатци имаме правото да искаме, да предлагаме и да бъдем настоятелни към нашите представители, за едно по-добро настояще и бъдеще на града и на хората в него.

 

От Инициативна група граждани