Поздрав на кмета Валентин Ревански по повод Деня на Ямбол – Свети Дух

Уважаеми съграждани,

честит празник на всички, които носят Ямбол в сърцето си!

 

Този празник свързва всички нас, жителите на Ямбол. Свързва ни гордостта от неговата древна история и грижите, които всеки полага за неговото развитие.

Нашите предшественици са се трудили така, чеЯмбол да го има, да се развива като град, поверен на всички нас, техните наследници. Горд съм, че през последните години толкова много хора се обединяват около различни добри каузи в името на Ямбол.

Правим го, защото тук сме избрали да живеем и тук създаваме своите семейства. А най-голямото богатство на градът ни са хората – трудолюбиви и сърдечни.

Затова най-напред искам да благодаря на вас, ямболлии, за търпението и подкрепата, която сме получавали по време на нашата работа.

Без вашата съпричастност нищо от това, което правим днес, нямаше да има смисъл!

Благодаря и на дарителите, които с лични средства или труд също допринесоха за по-доброто развитие на Ямбол!

 

Благодаря и на моя екип, защото всичко, което се случва, е благодарение на екипната работа! На общинските съветници, които даваха разумни предложения.

В работата някои хора влагат чувства, и мисля, че през тези почти три нелеки години, от както сме на тази работа, сте забелязали какви чувства влагаме в това, което правим. Надявам се, че поне малко сме оправдали вашите очаквания.

Ще продължим да работим и за облагородяването на града ни, въпреки трудностите, които сполетяха всички ни. Бяха положени сериозни усилия, които си заслужаваха, защото постигнатото е от полза за всички жители на град Ямбол! Оттук нататък предстои още много работа, имаме заложени нови цели, които се надявам, че ще реализираме.

Уважаеми съграждани,

Ямбол е наш общ дом и наша съдба. Съхранените традиции, силният дух на града е заредил нас, ямболлии, със сила да се борим за мечтите си и да не се отказваме.

Бъдете заедно! Бъдете здрави, щастливи и успешни!

Честит празник!