Пейнтбол за празника на Болярово

Състезание по пейнтбол донесе много адреналин и настроение на младежите в Болярово в навечерието на празника им

В навечерието на честването на 45 години от обявяването на Болярово за град, едно атрактивно спортно мероприятие донесе много емоции и незабравими мигове на младежите от града. А именно – състезание по пейнтбол – много атрактивно, зареждащо с адреналин. За радост на младежите, това отново се случи в Болярово – преди години за празник на града също имаха възможност да се състезават в този атрактивен спорт. Тази привечер, на 6 септември – една знакова дата за всеки българин, това атрактивно състезание бе подарък от общинското ръководство за младите хора в града. В организацията бе на община Болярово, съвместно с Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни.
Фирмата, направила възможно да се случи всичко това, е отново „Extreme Adventure G&P“ ООД – град Елхово. Те не само осигуриха защитна екипировка, но и разясняваха правилата и правеха инструктаж на всеки от участниците в отборите. Осем бяха отборите тази година, разделени в две възрастови групи.
С много креативност, желание и енергия се включиха и по-малките: „Шараните“, „Болярки БГ“, „Горски нинджи“. Във втората възрастова група имаше и дамски отбор – „Синигерите“. Награди, вода и сандвичи имаше за всички участници, но все пак имаше и победители. Наградите бяха връчени от секретарят на община Болярово и председател на МКБППМН Мария Чанева.
Първото място бе за „Сбирщайн“ – отборът, събрал се в последния момент и станал победител впоследствие! Нека им е честита наградата Втори останаха „Стрелите“, които също се бориха достойно за наградата. Третото място бе за „Дърварите“, а четвърти останаха дамският квартет от „Синигерите“, които също се представиха много достойно и почти до последно не отстъпваха по нищо на отборите в мъжки състави.