Патрисия Симеонова завладя с гласа си и варненската сцена

    Отново първо място за ямболския талант Патрисия Симеонова. Този път тя грабна победата на  XIII-то издание на Международния конкурс за вокално изкуство „Морски звездички“ – Варна. 
Изключително съм горда, че спечелих ПЪРВОТО място в 4-та възрастова група, с единодушие ГОЛЯМАТА награда на Вокално студио „Angel Voices“ с вокален педагог г-жа Атанаска Липчева и възможността да се съревновавам за ГРАН ПРИ с достоен конкурент! За мен този конкурс е много скъп, с изключителни спомени и се радвам че го има! Надявам се догодина отново да съм част от този конкурс!
Искам да изразя благодарността си за подготовката и чудесата които прави с мен моят вокален педагог Мария Ангелова – „Школа за поп и джаз пеене“ към Народно читалище „Съгласие 1862“, написа Патрисия в личния си профил. 
    В края на септември талантливата възпитаничка на Мария Ангелова добави към наградите си и  първо място от ХХIII Международен конкурс за детско творчество „Бозторгай“  в  Алмата, Республика Казахстан. Конкурса протече едновременно присъствено и онлайн. В присъственото издание участваха само казахски изпълнители, а в онлайн формата участници от 13 държави, включително и 50 участника от Казахстан. Международното професионално жури бе изцяло казахско и в него личаха имената на няколко професори, народни артисти, водещи фолклористи и звезди на казахската поп-музика.
След второто място от XX Международен конкурс „Речни ноти“ в Тутракан На Патрисия беше присъдена едногодишна стипендия на МОН.