Парламентарни избори 2021: Тодор Налбантов, ВМРО: Да пазим българските традиции! Честит Тодоровден!

    На имения си ден Тодор Налбантов – втори в листата с кандидати за народни представители на ВМРО в Ямбол, разговаря с граждани в центъра на града и им разяснява програмата за управление на най-патриотичната българска партия. През целия ден той разговаря с избиратели на шатра, разположена на централната улица “Търговска” в Ямбол пред ОДК, бившето училище “Св.Св. Кирил и Методий”.
   На Тодоровден кандидатът за народен представител от ВМРО и кмет на с. Маломир пожела на ямболии да пазят българските традиции.
   За ВМРО основен приоритет е възраждането и съхраняването на българските традиции, език, самобитност, обичаи, дух, религия и културно-историческо наследство. Без значение дали има избори или не, ние от ВМРО пазим българските традиции и обичаи, запознаваме подрастващото поколение с нашата култура, български национални герои, история и бит, заяви Тодор Налбантов.
   При разговорите си с гражданите на Ямбол той ги запозна с приоритетите на кандидатите за народни представители на ВМРО-БНД в 31 МИР. Сред тях са съхраняване на вековните традиции на Ямбол – уникалните коледарски и кукерски обичаи, фолклорът и етнографските особености на региона, археологическото богатство на голямото тракийско селище „Кабиле“.
    Родолюбец, трудолюбив, човечен, инициативен, работи със сърце за хората, милее за родното си място, най-дейният кмет, който някога е имало ямболското село Маломир! За година и половина успя да го преобрази. Така го описа народният представител Мария Цветкова, водач на листата на ВМРО в Ямбол. Тя му пожела да е здрав, а името му все така с добро да се чува.
 
     Тодор Налбантов е на 39 години, роден в град Ямбол. Кмет на с. Маломир, общ. Тунджа. Учи във Факултет „Техника и технологии“ – Ямбол към Тракийския университет в Стара Загора, специалност “Автотранспортна и земеделска техника”. Областен председател е на ВМРО за област Ямбол. Семеен е, с едно дете.
 
За Тодор Налбантов може да гласувате с номер 1 и преференция 102.
1️⃣✅ За ВМРО и изпълнените обещания гласувайте с номер 1 в интегралната бюлетина!
Защото за тях България е над всичко!
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление