Парламентарни избори 2021: Силвия Желева, ДПС: Малкият бизнес в България е поставен пред изпитание

Силвия Желева – кандидат за народен представител от листата на ДПС за 31 МИР- Ямбол:

„Като представител на малкия бизнес изпитах цялата тежест на ковид-кризата. Според мен тя тепърва ще се задълбочава, а това налага и намесата на държавата за облекчаване на съществуването ни.  Дълги години живях в чужбина преди да се върна в родния си Ямбол и създам свой бизнес тук. Не съжалявам за решението си, но сега изключително разчитам мерките, които ще се вземат за нашето оцеляване.

   За нас, хората от ДПС, властта не е самоцел, тя е само начин да реализираме програма за  подобряване на живота в България.  В нашата партия приоритет в управлението на страната ни са семейният, малкият и среден бизнес. Убедена съм, че предложенията, които идват от нашите експерти ще дадат добър резултат и по този начин ще ни осигурят сигурност , стабилност и спокойствие за хора като мен и за тези, на които осигуряваме работни места.

    ДПС е партия, която залага на развитието на малкия бизнес. За нас най-важните инвестиции са тези, които ще създадат заетост и ще дадат поминък на хората. За целта обаче е необходимо стимулиране от страна на държавата, а партията ни има решения за това.“

Купуването и продаването на гласове е престъпление