Парламентарни избори 2021: Мая Манолова: Преизчисляване на пенсиите и подкрепа за децата и бизнеса са наш приоритет

Ще се борим за новата болница в Ямбол, каза Манолова
 
Преизчисляването на пенсиите, подкрепата за децата и бизнеса, безплатните детски градини и ясли са наш приоритет. Поемам ангажимент, че с най-важните каузи и инициативи за Ямбол ще се заеме българският парламент. Ще се борим за новата болница в града.
 
Това заяви председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова пред медиите в Ямбол, където  се срещна с граждани. 
 
В следващия парламент ще влезе дневният ред на гражданите. В 45-тия парламент от „Изправи се! Мутри вън!“ внесохме закона за преизчисляване на пенсиите и за реформа в здравеопазването. Отворихме парламента за гражданите и създадохме Комисията по ревизията, където се чу истината. Разделяме се с един режим и България тръгва по един нов път, допълни Манолова.
 
Страхът си тръгва, хората се изправят, надеждата се връща, промените са необратими. България ще бъде различна. Това, което беше до вчера, повече няма да бъде. ГЕРБ няма да управлява, Бойко Борисов няма да бъде премиер, институциите ще върнат авторитета и доверието си. Държавата ще бъде омбудсман, а не мащеха, категорична бе тя.
 
Манолова подчерта, че в листата за Ямбол има хора с добри сърца, готови да стоят зад справедливи каузи. 
 
Тя даде старт на инициативата „Осем сърца за осем каузи“, която ще събира пластмасови капачки с цел благотворителност. Осемте сърца ще бъдат разпръснати в област Ямбол. Първото беше поставено в Стралджа. 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление