Парламентарни избори 2021: Мария Цветкова: Дела трябват! ВМРО обеща и изпълни!

Църквата „Свето Успение Богородично“ в село Маломир е готова!
Почистихме след ремонта. Поздравления за всички добри хора, които се включиха в дарителската кампания за събиране на средства за реконструкцията на православния храм с над 130-годишна история, който беше в окаяно състояние и се нуждаеше от спешен ремонт!
Радвам се, че имах възможност да подпомогна тази благородна кауза. Храмът, който е обявен за паметник на културата от местно значение, от дълги години се рушеше, пропукани бяха стените й, покрива, камбанарията и основите.
Поздравявам кмета на с.Маломир Тодор Налбантов, който беше двигателят на това начинание, за инициативността и усърдието да доведе благородното дело до успешен край само за 8 месеца, въпреки че църквата почти не е ремонтирана от създаването си. Поздравления и за църковното настоятелство за упоритостта да поставя проблема през годините, за фирмата, извършила и дарила голямата част от ремонта и за хората от селото, с които днес почистихме храма и двора след ремонтните дейности!
 
Мария Цветкова, водач на листата на ВМРО-БНД за 31 МИР – Ямбол
 
 
   Досегашният ямболски народен представител от ВМРО Мария Цветкова и кметът на с. Маломир Тодор Налбантов от ВМРО дариха средства за реконструкцията на църквата „Свето Успение Богородично“ в селото още в началото на благотворителната кампания, която започна през лятото.
   Мария Цветкова – водач на листата с кандидати за народни представители на ВМРО в 31 МИР – Ямбол сподели удовлетворението си с думите: Приоритет за ВМРО винаги е било съхраняването но българската културна идентичност и запазване на културно-историческото ни наследство, част от което е и църквата в Маломир, която е културна ценност. При всяка моя среща в ролята ми на народен представител с жителите му, те поставяха като основен проблем на селото необходимостта от спешен ремонт на храма, за да бъде спасен и запазен. Обещано – изпълнено! Ние от ВМРО за пореден път доказвахме, че освен на думи, успяваме да осъществяваме обещанията си и на дела, каза Цветкова.
   Удовлетворен и щастлив от изпълненото обещание, което е дал на своите съграждани, е и кметът на Маломир Тодор Налбантов, който също е кандидат за народен представител и е втори в листата на ВМРО в Ямбол. Близо век и половина православният храм в село Маломир пази християнската ни вяра и българския дух. Наш дълг е да го съхраним за идните поколения. Това заяви Тодор Налбантов и сърдечно благодари на всички дарители, които подкрепиха каузата на селото.
   Заедно с инж. Емил Попов, трети в листата на войводите в Ямбол за предстоящите избори, кандидатите за народни представители от ВМРО се включиха в почистването на двора и храма след ремонтните дейности.
 
За ВМРО с бюлетина №1
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление