Парламентарни избори 2021: „Изправи се БГ“ – Когато носиш Родината в сърцето си

 
    Има много достойни и вдъхновяващи истории, които си струва да бъдат разказани. Които могат да запалят искрата на родолюбието и патриотизма у всяко българско сърце. Такава е и тази за група млади хора от Генерал Инзово, които със собствените си средства и с труда си издигнаха гордия национален трибагреник на хълма над селото. Разказа ни я Пламен, най – младият от нашата листа, от листата на Изправи се Бг. Предложи ни и ние, като тези момчета, да дадем приноса си към това място, като засадим нашите 100 дръвчета. Истински родолюбец и патриот, Пламен избра предизвикателството да се върне да живее и да съгради живота си в Отечеството пред необятните възможности на Америка.
И така, събрахме се съмишленици от селото и от град Ямбол, за да засадим нашите 100 дръвчета. Тези 100 борчета и тополи ще дадат нов, по – зелен облик на това място. Благодарим на кметството и на читалището в Генерал Инзово за помощта и за подкрепата, благодарим на хората от селото и от града, че се включиха в това начинание. В него нямаше „Аз дадох“ и „Аз направих“. Имаше Ние ЗАЕДНО!
Такава трябва да е логиката и реториката в управлението на държавата – с общи цели, с национални приоритети, със споделена визия за развитие. И да, трябва да носиш България в сърцето си!
 
Станчо Ставрев, водач на листата на „Изправи се. Бг“ за 31 МИР – Ямбол
 
✅1️⃣8️⃣
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление