Парламентарни избори 2021: Водачът на ямболските републиканци Георги Славов: Ако искаме да има спорт в България трябват нови хора, които да управляват държавата

    Футболът е любимата игра на народа. Но последните години в България не само футболът, а и спортът като цяло е бедното сираче и пари за него все няма. Това заяви водачът на ямболската листа на „Републиканци за България“ Георги Славов в с. Окоп. Той и другите кандидат-депутати на републиканците присъстваха на откриването на първенството на „Б“ областна футболна група – Ямбол.

   Ако искаме да има спорт в България, то трябват нови хора, които да управляват държавата ни – хора които милеят и за футбола, и за спорта, а това ще се реши на изборите на 4 април, каза още Славов. Той посочи, че освен финансирането, за  добри спортни резултати трябва да се работи още в детската възраст. Затова сред акцентите в програмата на републиканците е удвояването на часовете по физическо за учениците, както и превръщането на спортните училища в елитни спортни гимназии.

    „Радостен съм, че отборът на Окоп прие да играе с нашите екипи и съм убеден, че момчетата ще побеждават с този екип така, както съм убеден, че и „Републиканци за България“ с вашата помощ ще има успех на изборите“, обърта се Славов към състезателите и публиката.

Познавате ме, знаете че винаги съм се борил за победата с душа и сърце. Радвам се, че на старта на първенството ще играя с моите приятели от отбора на Окоп, заяви пък Николай Вълев, който е професионален футболист и също е в листата на републиканците. В момента съм част и от още един отбор – този на партия „Републиканци за България“. Досега не съм се занимавал с политика, но повярвайте ми отбор, в който са доказали се хора като кандидатите от нашата листа, няма как да не спечели, каза още той.

Използвам повода да благодаря от името на целия отбор на Ники Вълев за подкрепата на старта на първенството – той е картотекиран в отбора и ще играе заедно с нас, каза капитанът на тима Стоян Георгиев.

Той благодари и на партия „Републиканци за България“ за подарените от нея спортни екипи, с които стартират първенството, пожелавайки успех на изборите.

В първия мач на футболния сезон футболистите на с. Окоп бяха домакини на отбора на с. Тенево. Срещата бе оспорвана и завърши с равенство – 1:1.

 

За „Републиканци за България“ с бюлетина №21

Купуването и продаването на гласове е престъпление