Парламентарни избори 2021:„БСП за България“ предлага решения за проблемите на хората в Елховско

Очи в очи с хората застанаха кандидатите от листата на „БСП за България“ в няколко елховски села, за да се срещнат лично с тях и да чуят техните проблеми и искания.

В съботния ден бусът на листата на „БСП за България“ успя да стигне до хората от Гранитово, Мелница, Лесово, Изгрев, Пчела и Малък манастир.

Заради въведените противоепидемични мерки срещите бяха навън, където хората се събират, но непренудените разговори направиха контактите по-искрени и истински.

Хората поставиха свободно своите проблеми и искания.

Субсидия от националния бюджет за отглеждане на по-малък брой животни, поискаха в Мелница.

Създаване на фонд за изкупуване от държавата на изоставени сгради, за да не се рушат,предложиха жителите на село Пчела, където училището им е купено, но нищо не се прави и покривът вече се е срутил.

В селото поискаха и да се осигурят работни места по програмите за заетост, за да има кой да се грижи за поддръжката на паркове и на самите села, а това ще осигури и работа на местни хора.

Болката на хората от селата е и липсата на транспорт, който да им осигури нормалната за 21 век свързаност между населените места.

Водачът на листата КристианВигенин обясни на хората, че в програмата на «БСП за България» има решения за много от поставените от тях проблеми.

Предвижда се увеличаване на субсидиите на междуселищния транспорт в малките общини.

Като социална партия БСП подкрепя и осигуряване на заетост, нужна и за по-малките населени места, защото тя винаги се е грижила и за хората по селата, а не само в големите градове.

Решения има и за насърчаване на животновъдството и за по-добра държавна и общинска подкрепа, за да се спре разрухата.

Кандидатите за народни представители се увериха лично в какво състояние е пътят от Елхово към «Мини Марица изток» и поемат като ангажимент към региона да съдействат за осигуряване на средства за ремонта му.

Купуването и продаването на гласове е престъпление