„Палечко“ спечели аплодисментите на публиката с „Любов“

Тази вечер в Зрителната зала на Народно читалище „Съгласие – 1862″, многобройната публика имаше възможността да присъства на спектакъла „# Любов” на театрална група „Палечко”. Спектакълът е изграден по „Песен на песните”.
Автор на сценичния вариант и режисьор е Атанас Жеков – Кроко, ръководител на театралната група. Прекрасният плакат е дело на художника Атанас Караманов Младите актьори се раздадоха максимално. Те ни доказаха, че заниманията с театър изграждат увереност у децата. Развиват у тях качества като самодисциплина, концентрация, комуникативност,  координация, чувство за ритъм, физическа и психическа пластичност,  ориентиране в сценичното пространство,  умение за работа в група /театърът все пак е колективно изкуство/ и крайният резултат, зависи от работата на всеки участник.

Театралната група имаше сили да изнесе нелекото представление пред свои близки и приятели.Най-голямата награда на многобройната публика към младите театрали бяха честите аплодисменти, цветя и усмивки , които многократно изпълваха театралната зала. Желаем успех на младите театрали и дано продължат да радват със своето изкуство любителите на театъра не само в нашия град!

НЧ „Съгласие – 1862″