Още три дни за кандидатстване в стипендиантската програма „Studi iT First“

„По време на стажа видях какво е да работиш по реален проект, какво означава да работиш в екип и да се съобразяваш със срокове. Също така видях какво е да се учиш „в движение” – всеки ден да научаваш нови неща, които на следващия вече се налага да приложиш.“, споделя впечатленията си един от стипендиантите в пилотното издание на програма „Studi iT First“.
Освен възможност за стаж „Studi iT First“, предоставя месечна стипендия и личен ментор, специалист в сферата на софтуерната разработка. В пилотното издание на програмата през 2015-2016 г. бяха подкрепени 13 първокурсника. През настоящата учебна година ще бъдат подкрепени още поне 10 първокурсника, изучаващи ИТ специалност в български университет. Можеш да бъдеш един от тях като изпратиш попълнени документи на електронен адрес konkurs@wcif-bg.org до 17 октомври 2016 г.


Получаваш: безвъзмездна стипендия за период от една академична година, като стипендията е с опция за удължаване до две академични години при отлични постижения; възможност да придобиеш умения и работни практики със съдействието на личен ментор, специалист в сферата на софтуерната разработка; допълнителна възможност за стаж в SAP Labs България.
Ако все още се колебаеш дали да кандидатстваш, виж какво споделиха стипендиантите, които продължават в Study iT First тук.
Целта на “Study iT First” е да подкрепи мотивирани млади хора на ранен етап от тяхното обучение в бакалавърска степен, както и да улесни успешното им професионално развитие и реализация чрез консултиране, менторинг и възможност за стаж по специалността.
“Study iT First” е част от новата образователна инициатива на SAP Labs Българя, която компанията реализира с Фондация „Работилница за граждански инициаитиви“ от 2015 г.
Ако и ти искаш да получиш възможност за стаж, да придобиеш нови знания и умения със съдействието на личен ментор и да получаваш месечна стипендия, кандидатствай тук до 17 октомври 2016 г.

Остават три дни. 

studyitfirst-12-10-2016