ОУ „Любен Каравелов“ : На добър час и нека е светъл и чист пътят ни през новата учебна година!

Уважаеми господин Александров – заместник кмет на Община Ямбол!
Скъпи ученици и родители, Уважаеми колеги и гости,
Честит първи учебен ден!
Благодарим Ви, че на днешния ден отново сме заедно, за да тръгнем по не лекия, но вълнуващ и интересен път към знанието!
Уважаеми родители на първокласници, благодарим Ви, че направихте този избор – да се присъедините към голямо семейство на ОУ „Любен Каравелов“! Благодарим Ви, че ни поверихте най-ценното –децата си !
Уверени сме, че ще оправдаем Вашите очаквания, защото вярваме, че всяко дете е уникално, има огромен потенциал, който ще се стремим да разкрием и развием, за да търсят и да откриват, да вярват, че могат , да творят и да мечтаят!
Мили първокласници, днес вие сте най-развълнувани! За първи път прекрачвате училищния праг, където ще ви посрещнат с грижовност, топлота и много любов вашите учители ! Те ще бъдат до вас, докато не станете уверени и силни да се справяте с трудностите.
Днешният ден за вас е първата страница от вълшебната книга, наречена знание! Започнете го с много усмивки, подайте си ръце и смело тръгнете напред! Постигайте, покорявайте, израствайте!
Скъпи ученици – Вие, които вече сте били в клас ще продължавате да вървите по пътя на знанието! Бъдете дисциплинирани и любознателни и помнете, че знанието е сила!
Уважаеми колеги, добрите учители са безценни – те променят живота на хората, защото „Една книга, една писалка, едно дете и един учител могат да променят света“.
На добър час и нека е светъл и чист пътят ни през новата учебна година!
 
Ръководството на ОУ „Любен Каравелов“ – Ямбол