Откриха младежки клуб в село Роза

Кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев връчи ключа на ремонтирания и оборудван младежки клуб в с. Роза и зарадва младежите с нов смарт телевизор, за да бъде напълно завършено оборудването на новото младежко пространство.
Ключът получи избраният заместник – председател на младежката организация в селото Костадин Славов, а на своеобразното предаване на клуба присъстваха и други младежи. Преди това младите хора са се организирали, провели са събрание, избрали са си ръководство, в което влизат и председател, и секретар. Председател е Александър Петров, но заради ангажименти той не можа да присъства на предаването на клуба.
Кметът Георги Георгиев поздрави младежите на с. Роза за активната позиция, за желанието им да водят организиран живот и да се събират заедно за различни инициативи и ги призова да пазят като свое общинското имущество, защото то е направено за тях, но и те трябва да имат отговорността да го съхраняват. Младите хора благодариха на кмета на общината и на цялото ръководство за прекрасния клуб и веднага след това се събраха, за да му се порадват и да обсъдят нови идеи за инициативи.