Общинските съветници от ГЕРБ в Ямбол с отчет пред жителите на града

В рамките на инициативата „Ямбол ни обединява“  общинските съветници от ПП ГЕРБ в Общински съвет –Ямбол започват от 25 юли срещи с гражданите по кварталите на Ямбол. Първите такива срещи ще се проведат в жилищните комплекси „Хале“, „Диана“ и „Златен рог“. По време на срещите те ще направят отчет за дейността си  като съветници. В специална брошура, която жителите на Ямбол ще получат са представени  най-важните  реализирани дейности в града в мандат 2015-2019.

  Ямболци ще имат възможността да попълнят и  анкетна карта, в която да дадат своята оценка за развитието на града през последните години, за работата на кмета и общинските съветници, както и да направят препоръки за проблемите, които следва да реши местната власт през следващия мандат.

  Специално за срещите по кварталите е изготвено „Дърво на добротата“, на листата на което ще бъдат изписани някои от най-съкровените човешки добродетели. Едно от посланията, което дървото носи е – „Не желаем да използваме езика на омразата и конфронтацията“. Целта на инициативата е в една  спокойна и добронамерена среда общинските съветници от ГЕРБ да поговорят с жителите на града какво се случва в Ямбол, какво ги вълнува и какво могат да бъдат полезни за тях като представители на местната власт.