Община „Тунджа“ подкрепя млади футболни таланти

   Кметът на община „Тунджа“  Георги Георгиев сърдечно приветства младите футболисти Здравко Панев и Христомир Иванов, както и техния треньор Александър Георгиев за постигнатите успехи в спорта. 

    Възпитаниците на детски футболен клуб при ФК „Тракиец“, с. Кукорево, спечелиха първенството за деца в област Ямбол през сезон 2016/2017 година. Христомир, с неговите 29 попадения, беше отличен за голмайстор на област Ямбол в своята възрастова група. Двете четиринадесетгодишни млади надежди на футбола успяха да впечатлят елитни клубове от Стара Загора, отбелязвайки общо 50 гола в първенството и днес вече са част от юношеските им формации. 

Двете момчета са родом от село Калчево.

Кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев благодари на двамата за всеотдайността им на футболния терен и връчи на всеки от тях парична награда от 500 лева, с която да бъде подпомогната тяхната подготовка за новия футболен сезон. Той изрази увереност, че Здравко и Христомир ще имат блестящо бъдеще в избрания спорт и заяви готовността на община „Тунджа“ винаги да ги подкрепя.