Николай Чистов: „Синя България“ е свобода, икономишчески растеж и защита на традиционните български ценности

„Синя България“ –  това е свобода, икономически растеж и защита на традиционните български ценности в общия ни Европейски дом, категоричен е водачът на коалицията за 31 МИР – Ямбол Николай Чистов.   „Синя България“ е дясна, умерено консервативна алтернатива за българските избиратели, които усещат безпътица и отчаяние. Това е коалицията на десните хора, които не са парламентарно представени, допълни още той.

  • „Синя България“ знае, че по-малко държава в икономиката значи повече държава там, където тя наистина е нужна – образование, здравеопазване, вътрешен ред и отбрана.
  • „Синя България“ е за освобождаване на частната инициатива, намаляване на данъците и административната тежест.
  •  „Синя България“ е за развитието на минната и добивната индустрия на България, за оползотворяване на подземните богатства – вода, редки метали, въглища, природен газ и биомаса. „Синя България“ ще разчита на базовите мощности на топлоелектрическите централи в маришкия басейн и няма да ги закрива, те могат да работят на гориво смес от биомаса(слама) и лигнитни въглища още векове наред, а въглеродна неутралност се постига със засаждането на милиони нови дървета – дясна политика по екология. Именно продължаването на работата на комплекса е от изключително значение за региона на Ямбол. Фотоволтаиците не могат да заместят базови мощности, а и фотоволтаиците и батериите създават и поддържат работни места единствено в Китай, не в Европа!
  •  „Синя България“ ще затвори кранчетата за кражби на милиарди през големи инфраструктурни проекти, като ги концесионира и строителството им се извърши от международни частни инвеститори. Така държавата ще може да финансира пълноценно политиките по: Ликвидирането на „медицинските пустини“, в които са се превърнали цели региони от България; Постигането на модерно и качествено образование; Гарантирането на достоен начин на живот на хората в неравностойно положение.“Синя България“ ще защити свободата на словото, свободата да отглеждаме нашите деца с нашите ценности и да ги защитим от улта-либералния разпад.
  • „Синя България“ ще защити европейската ни принадлежност, като гарант за националната ни сигурност.
  • „Синя България“ ще настоява за инициатива на България за създаване на обща Европейска армия и система за сигурност в Европа, за взаимосвързаност на военната промишленост в Европа и намаляване на зависимостта на Европа от САЩ. Европа трябва да е самостоятелен геополитически фактор, равнопоставен на Китай и САЩ. Общата Европейска армия ще бъде най-добре обезпечената технически и най-добре заплатената армия в света, шанс за професионално развитие за много млади българи, шанс за развитие на област Ямбол.
 
„Синя България“ с номер 3 в бюлетина. 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление