Николай Чистов: „Синя България“е новата обединена десница

Скъпи приятели и съмишленици,

   Остават дни до изборите. Социолозите твърдят, че 400 000 гласоподаватели ще решат кого да подкрепят в последните дни преди вота. Голяма част от тези хора, вероятно вече са харесали програмата и решенията, които предлага „Синя България“, но все още не са взели своето окончателно решение. Наша е задачата и отговорността да им помогнем да го направят. Да решат в полза на възможността България да има отново мощна обединена десница, която да върне посоката на развитие на държавата ни и да сложи край на левичарските експерименти.

   Вие можете да направите много, за да убедите своите приятели, съседи или заинтересовани познати, защото вие знаете кое е правилното и можете да убедите и други да гласуват като Вас и за Вас.

      Вие знаете, че „Синя България“ не е просто нова дясна формация, тя е новата обединена десница на България, част от модерната дясна вълна в цяла Европа.

      Вие знаете, че икономическата програма на „Синя България“ ще освободи бизнеса и пазара и ще даде възможност за бърз икономически растеж и покачване на доходите.

      Вие знаете, че само „Синя България“ настоява нашите данъци да отиват за здравето на родителите и децата ни, за модерно образование и за сигурност на семействата и собствеността ни.

    Вие знаете, че единствено „Синя България“ предлага истинска борба с корупцията, като просто спре възможността нашите пари да бъдат харчени за проекти, в които частните инвестиции са доказано по-ефективни, а държавата ги измества единствено, за да създава канали за корупция и кражби. Когато махнеш парите от масата, спираш корупцията и кражбите под масата.

    Вие знаете, че само „Синя България“, която дава истинско решение за националната сигурност на страната ни – иницииране на отбранителен консенсус на източноевропейските държави в рамките на ЕС и повишаване на общата отбранителна ефективност на целия ЕС.

    Вие знаете всичко това, но може би някои от Вашите приятели още не са го чули. Споделете го. Не подценявайте доверието, което Ви имат. А щом имат доверие във Вас, ще имат и в идеите, зад които заставате. Помогнете им да направят своя информиран избор.

 

Гласувайте с номер 3 със зелената бюлетина за българския парламент и със синята за ЕП.

 

Остава малко време. Успех на всички!

Купуването и продаването на гласове е престъпление