Наркотици и кражба с взлом в полицейския бюлетин

Наркотично вещество иззеха служители от РУ-Тунджа. Вчера, в хода на полицейска операция на територията на община Тунджа е установено, че  18-годишен младеж държи в дома си около 20 грама суха тревиста маса – марихуана. Наркотичното вещество е предадено от младежа по надлежен ред. Работата по случая продължава. 

 

            Служители от РУ-Елхово разкриха взломна кражба от търговски обект.  Разследването започнало на 6 май  по сигнал, че през нощта, чрез взлом е проникнато в магазин в село Мелница и са отнети оборотни пари. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е изяснена съпричастността към деянието на 19-годишен местен жител. Работата по случая продължава.

 

27-годишен мъж седнал зад волана след употреба на наркотици, установиха служители от РУ –Тунджа. Вчера, На около 14:15 ч., до разклона за село Болярско е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 27-годишен мъж. Пробата на водача за употреба на наркотични вещества се оказала положителна за амфетамин. Работата по случая продължава.