Млади творци подреждат изложба в Областна администрация

В края на работната седмица, в Областна администрация Ямбол ще бъде открита още една прекрасна изложба на двама млади творци, а именно изложбата „Новото начало“ на Атанас Стефанов и Евангелос Апаномеритакис.

Талантливите младежи са добре познати в Ямболска област, като неведнъж със средства от продажба на своите произведения, са помагали на болни деца и деца в затруднено финансово положение.

Като ученик с изключителен принос в училищни и извънкласни дейности на Ямболската Професионална гимназия по икономика е определян Евангелос Апаномеритакис, той е отличник и изявен талант в областта на изобразителното изкуство.

 През 2023 година, рисунка на представителя на село Завой Атанас Стефанов, бе избрана да краси поканата за Петнадесетия общински Благотворителен бал на община „Тунджа“.

Изложбата „Новото начало“ е смесица от живопис и абстракции, пренасяща ни в светове с полета от макове, невероятни пейзажи и спиращи дъха цветове.

„Атанас и Евангелос са страхотни млади хора, толкова талантливи и възпитани! Щастлива съм, че имаме възможността да изложим техни творби в Областна администрация Ямбол и апелирам гражданите и гостите на нашия град да заповядат и да се насладят на тяхното изкуство!“, коментира областният управител Биляна Кавалджиева-Димитрова.

Откриването на изложбата ще се проведе в Арт фоайето на Областна администрация Ямбол на 14.06.2024 г. /петък/, от 17:00 часа.