Местни избори 2019: Тунджа Заедно Можем

С млади хора в носии, с възродени традиции, с усмивки и много настроение посрещна село Коневец кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. И тук  хората решиха да разкажат и да благодарят за стореното от общината през изминалия мандат. За силната социална подкрепа, за услугите в домашна реда, за ефекта от политиките за децата и семействата, за усилията за възраждане на художествената самодейност, за непосредствения, жив и човечен контакт с кмета и администрацията през изминалите години говориха хората. Познаваме ви, вярваме ви и с вас  ще продължим и през следващия мандат беше  ясното и категорично послание на хората. Нова автобусна спирка и детска площадка поискаха за селото неговите жители. И още социални услуги, и още възможности за развитие. В края на срещата с песните на обичаната Величка Русева, с кръшни  тунджански хора и с много настроение, коневци пожелаха  успех  на изборите с номер 56, уверени  и съпричастни към формулата ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

За инвестициите в село Веселиново през изминалия мандат и за перспективата на следващите четири години говориха кандидатът на община Тунджа Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ с жителите на селото. В отворената и жива дискусия бяха обсъдени новоизграденият  физкултурен салон и допълнителните класни стаи в училището – една от най – мащабните инвестиции в общинската образователна инфраструктура; канализацията на селото; необходимостта от ремонти на уличната мрежа, нуждата от подкрепа на местното читалище за ремонт и подобряване на материалната база; предстоящата реализация на мащабни инфраструктурни проекти с европейско финансиране, които касаят и Веселиново.

     Кандидатът за кмет на селото Татяна Стоева е един от най – опитните и успешни представители  на местното самоуправления в община Тунджа. В обръщението си към местната общност тя начерта траекторията за развитие на Веселиново през новия мандат с конкретни цели и приоритети. С Песен за Тунджа на обичаната Величка Русева и с увереност в избора с номер 56 приключи и тази конструктивна среща.

С Песен за Тунджа и много настроение посрещна село Скалица кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“. С красивите гласове на местната певческа фолклорна група, хората от селото показаха, че и тук са живи народните традиции, че тунджанци знаят как да тачат и да носят в сърцата си непоклатимия български дух.

     Един от най – опитните и успешни представители на местното самоуправление в община Тунджа и в България, кандидатът за кмет на Скалица Митко Петков, направи заедно с жителите на селото ретроспекция на строеното. За първия випуск на Средно училище „Св. Паисий Хилендарски“ с профил лозаро – винарство и изцяло обновената материална база с чисто нова отоплителна система, за грижите в детската градина, за дневния център за стари хора и социалните услуги в домашна среда, за ремонтите по уличната мрежа, за навременната медицинска помощ, за ефективното улично осветление, за въведеното видеонаблюдение през изминалия мандат разговаряха скаличанци. И за очакванията към новия следващите 4 години също. По – добри улици поскаха хората от Скалица от кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“.

     С песните на обичаната тунджанска изпълнителка Величка Русева, с танците на прекрасния младежки фолклорен състав от село Дражево, с много настроение и енергията на перспективата на новия мандат с номер 56 в трите интегрални бюлетини приключи и тази предизборна среща. Защото в Скалица също знаят, ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!