Местни избори 2019: Тунджа Заедно Можем

С топли детски усмивки, с прекрасни народни танци, с много дух и позитивна енергия посрещна село Роза кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа. За перспективата на новия мандат говори кандидата за кмет на населеното място Слав Славов. Във визията за развитие са включени и мерки  за подобряване на облика на селото, за по – добра инфраструктура, но и още политики за хората, още социални ангажименти.

     Много поводи за гордост и самочувствие има в село Роза. Прекрасна детска градина; активно и креативно училище; пълно с дух и творческа енергия читалище; Национален конкурс за изпълнители „С песните на Бинка Добрева“; Национален конкурс за млади художници в памет на прекрасната Мими Гърбачева; великолепен църковен храм и единственото в общината неделно училище; поддържан и функционален стадион; клуб на пенсионера с активна самодейност; внушителен и неповторим паметник на загиналите във войните; изключителните пианисти братята Чиликови; самобитния и неподражаем майстор на икони зографа Михаил Колев; авторът на Песен за Тунджа, неповторимата Величка Русева; многобройните носители на общински стипендии за високи постижения в образованието, изкуството и спорта.

     За хората и общината, за общия път, за предстоящите инвестиции от над милион лева европейско финансиране в инфраструктурата на селото; за новите улици; за правилната посока с номер 56 в интегралната бюлетина беше и този сърдечен и вълнуващ разговор на тунджанци, защото в Роза знаят, ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

Пълен център с усмихнати и лъчезарни хора, сърдечно, вълнуващо и емоционално – така посрещна село Козарево кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа. Прекрасните гласове на местната певческа група постави началото на този неповторим празник на духа, на единението, на благодарността за свършеното и на перспективата на новия мандат.

     Теодора Тачева – един от най – енергичните и всеотдайни кметове на населени места, направи ретроспекция на свършеното и представи ясна визия за приоритетите на следващите четири години. За новия облик на селото, за прекрасния църковен храм, за силната социална подкрепа, за богатата художествена самодейност, за възродената кукерска група и дълбоките духовни традиции беше разговорът с козаревци. Но още и за предстоящите  ремонти по уличната мрежа, за новата съдба на сградата на детската градина, в която отново ще звучи детски смях дискутираха тунджанци.

    Да подкрепи кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа дойде и заместник – председателят на Народното събрание и депутат от Ямболски многомандатен избирателен район Кристиан Вигенин. За силните социални ангажименти на местната власт говори той с козаревци. Те му благодариха за подкрепата, която тук, в това село има и персонални измерения. Една от стипендиантките на Кристиан Вигенин, студентката по педагогика Мариана Василева е от село Козарево. С благодарност, със силни, вълнуващи и емоционални думи се обърна майката на момичето към народния представител.

    Такива са тунджанци – сплотени, единни, обединени. Защото Тунджа е повече от община. Тунджа е общност от хора, идеи, традиции, ценности и перспективи. Защото Тунджа ще направи отново, ясно и категорично своя правилен избор с номер 56 в интегралните бюлетини. Защото в Тунджа знаем, ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!