Местни избори 2019: Тунджа Заедно Можем

С изцяло обновен център, сърдечно и гостоприемно посрещна село Кабиле кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа. Препълнената зала и конструктивният разговор дадоха нови посоки за развитие и през следващия управленски мандат.

     Много е инвестирано  в селото през изминалите четири години, много нови неща се случват в Кабиле и тази динамика е очевидна, и нея никой не може да отрече. С още една, с нова група в детската градина започна преди месец учебната година. Нищо не създава повече усещане за перспектива и развитие от детските усмивки.

    Кабиле ще бъде първото газифицирано село в Източна България. Това се случва, благодарение на конструктивния диалог, на споделените отговорности и ангажименти, на общите цели и приоритети на всички нива. И тази инвестиция вече е факт. Това създава нови възможности за бизнеса, нова среда за инвестиции, ново качество на живот.

     За визията за развитие на селото говори кандидатът  за кмет Христо Христов. Свършеното през годините и перспективата на новия мандат представи Георги Стоянов Георгиев. Увереност в избора с номер 56 споделиха кабиленци в този конструктивен диалог. Поискаха нова и по – добра материална база за клуба на пенсионера и още инвестиции в ремонти на уличната мрежа. С прекрасните изпълнения на Фолклорен ансамбъл Тунджа, с посланието ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ приключи и тази среща на тунджанци.

 

Препълнена зала и топли усмивки посрещнаха кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа в Хаджидимитрово.

     Перспективата на новия мандат и свършеното през предходния представи кандидатът за кмет на селото Тодор Тодоров. За изградения църковен храм, за прекрасната детска градина, за динамичната читалищна дейност, за пълноценното здравно обслужване, за поддържаната общинска инфраструктура, за един от най – добрите клубове на пенсионера, за ентусиазма на кукерската група, за съхранените местни традиции, за силните и сериозни социални ангажименти говориха хората на тази сърдечна и вълнуваща среща. Поискаха за следващия мандат възобновяване на футболния отбор и прецизно договаряне на транспортното обслужване, още социални услуги и нови инвестиции в рехабилитацията на уличната  мрежа.

     С прекрасните песни на Величка Русева, с пожелания за победа с номер 56, с вяра в доброто и перспективата на правилния избор завърши този сърдечен разговор. И с посланието Заедно Тунджа Можем!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!