Местни избори 2019: Предизборна среща на АБВ в село Ханово

„Нищо от започнатато от мен като кмет в мандат 2011-2015 не беше продължено от човекът, който ме наследи и това ме мотивира да се кандидатирам отново за кмет на село Ханово”,  каза на среща в селото издигнатият от ПП АБВ Желязко Дичев. По думите му няма никакво развитие по довършване канализацията в селото, както и по други инфраструктурни проекти, започнати по време на управлението му. „Ханово и хората му заслужават да получат по-добри условия за живот и аз поемам отговорност ако получа доверието ви да довърша започнатото”, допълни още той.

   На срещата в местното читалище бяха кандидатът за кмет на община „Тунджа” Иван Йоргов, водачът на листата Здравко Златаров, както и други кандидати за общински съветници в общината. „Няма да се уморя да повтарям, че не трябва да се допуска закриването на училища, защото с това „закриваме” и селата”, категоричен беше в обръщението си Иван Йоргов. Сигурността на хората и възраждането на земеделието са другите основни приоритети в управленската му програма.

     „Община „Тунджа” има възможности да се развива и една от тях, която ще привлече не само туристи, но и инвеститори, е развитието на селски туризъм”, сподели водачът на листата Здравко Златаров. Богатото културно наследство, българският фолклор, традициите и не на последно място природните дадености са фактори, които ще помогнат това да се случи, допълни още той.

     В края на срещата кандидатите на АБВ апелираха хората да не остават по домовете си на 27 октомври, а да излязат и да гласуват, защото от това зависи бъдещето на община „Тунджа”.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление