Местни избори 2019: Овчи кладенец и Генерал Тошево посрещнаха кандидатите на БСП

С изпълненията на емблематичните за общината мъжка и женска певчески групи на Овчи кладенец започна срещата на кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа с жителите на селото в ремонтираната по един от най – мащабните проекти с европейско финансиране читалищна сграда. За инвестициите в хората беше сърдечният и вълнуващ разговор. През изминалия мандат в Овчи кладенец е изграден един от най – новите и функционални клубове на пенсионера. Тук се предоставя и широк спектър от социални услуги, децата – отличници от селото са носители на стипендии на общината, многобройни са изявите и наградите на местните самодейци, едни от най – стойностните инициативи по кампанията „С Тунджа в сърцето“ са реализирани именно тук. За навременната медицинска помощ, за ефективното улично осветление и въведеното видеонаблюдение в обществените зони благодариха още хората.

     Кандидатът за кмет на селото Димка Георгиева представи пред местната общност програмата си за новия мандат. По – добра инфраструктура, богат културен и обществен живот, още социална подкрепа, повече сигурност и управление лице в лице с хората са основните акценти във визията за развитие на Овчи кладенец.

     С изпълненията на гласовитите местни самодейци, на обичаната Величка Русева и на талантливите танцьори от формация „Пандъклийчета“ при Народно читалище „Просвета“ село Тенево приключи и тази вълнуваща и сърдечна среща. А хората отново ясно и  категорично заявиха перспективата за развитието на община Тунджа с номер 56 в трите интегрални бюлетини.

 

Топло и сърдечно, на обновения с европейски средства площад в ремонтираната читалищна сграда посрещна село Генерал Тошево кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа. С много настроение, с хляб и сол, с прекрасните изпълнения на младежкия танцов състав и на женската певческа група започна тази сърдечна среща с тунджанци.

     Много дух, много любов към фолклора и традициите има в това село в полите на Манастирските възвишения. Хората благодариха за стореното, за силната социална подкрепа за децата и за възрастните, но поискаха още и по – добра инфраструктура, по – здрави улици. Силно е усещането за общност в село Генерал Тошево. Категорична е и убедеността в избора с номер 56 в трите интегрални бюлетини, защото хората и тук знаят, ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВAНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!