Местни избори 2019: Катя Георгиева проведе среща в „Ретроуют Аксага“ – първото й работно място в Ямбол

Кандидатът за кмет на Ямбол Катя Георгиева проведе среща в „Ретроуют Аксага“ – първото й работно място в Ямбол. Собственичката на фирмата Соня Георгиева я посрещна и я представи на работниците, а старите й колеги се зарадваха, че е сред тях и я поздравиха.

Катя Георгиева сподели, че изпитва изключителен сантимент към фирмата и към нейния собственик, защото в „Ретроуют Аксага“ е научила много неща, даден й е бил шанс да се развива, да си поставя цели и да гони резултати и благодари лично на Соня Георгиева.

Тя се представи пред работниците, мотивира се защо се е кандидатирала за кмет на Ямбол и определи като основен приоритет на програмата си завръщането на хората в Ямбол, защото не иска градът да е със затихващи функции, а да има бъдеще на развиващ се областен център. Тя разясни мерките за привличането на млади специалисти и насърчаващите условия за отглеждане на деца.

Обясни и какви облекчения би могла общината да даде на бизнеса, за да намали административната тежест и да създаде условия за покачване на доходите и допълни, че данъците и таксите ще бъдат справедливи, предвидими и поносими.

Тя изтъкна и че благоустрояването на кварталите е нейн основен ангажимент, затова всеки квартал ще има отговорник в администрацията, за да може проблемите бързо да намират решения. А като най-важни обекти набеляза пълната рехабилитация на тротоарната мрежа, изграждане на плувен комплекс в Ямбол, не само почистване на река Тунджа, но и превръщането й в зона за отдих.

Катя Георгиева заяви и че ще възстанови диалога с гражданите, ще чува техните искания и заедно с тях ще взима важните за града решения.

Купуването и продаването на гласове е престъпление