Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на Ямбол Димитър Иванов: Каргонлии винаги са били активни и разумни. Вярвам, че отново ще се доверите на ГЕРБ!

bdr

Много динамична и активна среща в един от най-старите квартали на Ямбол – Каргон проведе кандидатът за кмет на Ямбол от ПП ГЕРБ Димитър Иванов, водачът на листата за общински съветници д-р Димитър Рунков и кандидатите за съветници от политическа партия ГЕРБ.

„В Каргон ГЕРБ винаги е била първа политическа сила и е печелила Вашето доверие. Разчитам на Вас, да направите отново разумен избор”, призова събралите се каргонлии кандидатът за кмет. „Поемаме ангажимент само за нещата, които знаем, че можем да изпълним, реални проекти”, допълни Димитър Иванов.

Това което искате е изпълнимо и заложено в програмата за управление на ПП ГЕРБ. Хората в квартал Каргон постовиха няколко основни проблема – проверка защо след като са направени улиците не са изградени тротоари и да бъдат направени такива, удобен за пътуващите градски транспорт. Димитър Иванов се ангажира с изграждане на тротоари удобни за майки с колички, за инвалиди и трудноподвижни хора.

Каргонлии са активни хора и поставиха на кандидата за кмет и общоградски проблеми като почистването на река Тунджа, трафика, осветлението…

Всички, поставени конкретни проблеми и въпроси от жителити на квартала се записват и ще получат отговор.

Срещите на кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Димитър Иванов, в открит разговор, с гражданите продължават. Днес от 17.30 часа заедно с кандидатите за общински съветници ще бъде до магазин Сара в кв. Аврен.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!