Местни избори 2019: Енчо Керязов и Станислав Говедаров разкриха рецептата за възраждането на ямболския спорт

Масово спортно събитие се превърна в истински празник за ямболлии

Ямбол е град с много изявени спортисти, не само на национално, а и на световно ниво. И спортът в града може отново да се възроди, категоричен е почетният гражданин на Ямбол и световноизвестен акробат Енчо Керязов.  

Нужно е да се обърне внимание на спортната база в града, която вече е не само морално, но и физически остаряла. Трябва да се повиши качеството на тренировъчния процес. Но най-важното е да се създадат реални условия за масов спорт. Колкото повече хора влизат в спортните зали и на стадионите, толкова по-добре треньорите ще могат да подбират най-добрите спортисти, заяви Станислав Говедаров. 

Енчо Керязов, Станислав Говедаров и Евгени Иванов, кандидати за общински съветници от П „Пряка демокрация“, дадоха старта на празника „Активен спорт за  всеки” в Градския парк, като посветиха инициативата на Световния ден за борба със затлъстяването. А освен кандидатите за общински съветници, в атрактивните състезания се включи и кандидатът за кмет Валентин Ревански.

„Аз не познавам друг човек, който толкова много лични средства да е отделял за спорта в този град“, заяви Енчо Керязов и допълни, че е застанал зад Ревански точно заради неговата отдаденост към Ямбол. 

Ненапразно в Програмата им за гражданско участие и развитие на Ямбол са заложени и реално изпълними проекти за благоустрояване на стадиона и други спортни обекти в кварталите на града. 

Спортът е едно от малкото неща, които обединяват всички хора от всички възрасти. Освен това спортът възпитава – на уважение към другите, на ред и дисциплина, на отговорност. Спортът формира характери и създава приятелства, заявиха Керязов и Говедаров и призоваха родителите да обърнат внимание, че освен от образование и храна, децата имат нужда и от спорт.  

 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!