Местни избори 2019: Да работим за Ямбол е чест и отговорност!

Ние от ПП ГЕРБ Ямбол, кандидатите за общински съветници и кандидатът за кмет на Ямбол Димитър Иванов, Благодарим на всички граждани на Ямбол за разговора, който проведохме в този един месец от предизборната кампания за местни избори. Благодарим за открития диалог, за споделените мнения и препоръки. Да работим за Ямбол за нас е чест и отговорност.

Стартирахме кампанията за местни избори като ви поканихме в най-новата църква на Ямбол – „Успение на Пресвета Богородица“ и си пожелахме толерантност и диалог с гражданите. Днес сме в най-стария храм на Ямбол „Света Троица“, за да засвидетелстваме почит и уважение към нашата памет, традиции и ценности. За да имаме бъдеще трябва да се грижим за нашето наследство, църкви и вяра. Затова решихме без концерт, без показност, с лични дарения да подпомогнем ремонта на най-старата ямболска църква. Събрахме сумата от 4850 лева. И предоставихме на църквата.  Благодарим на отец Жельо, за топлите думи и благопожелания към Димитър Иванов и кандидатите за общински съветници. „Всичко да вършите с вяра и за народа“, това е посланието на отец Жельо от най-стария ямболски храм.!

В този един месец ние не говорихме и не обещавахме невъзможни неща. Не развяхме популизма като знаме.

Искахме да говорим с вас, да чуем вас, да споделим с вас и да поемем конкретни, реалистични и изпълними ангажименти.

Това с което се ангажирахме гарантираме изпълнението му.

За значими и важни за Ямбол проекти, получихме подкрепата и ангажимента на Правителството. Това е гаранция за растежа и развитието на Ямбол в следващите 4 години.

Ние ви обещаваме само едно – Работа, работа, работа за Ямбол.

Обръщаме се към Вас, на 27 октомври направете разумния избор с номер 43 в бюлетините за кмет и общински съветници.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление