Местни избори 2019: ГЕРБ откри предизборната си кампания с водосвет

Димитър Иванов, кандидат за кмет на Ямбол: С нова енергия, с подновен екип, с отношение към гражданите, с позитивизъм, ГЕРБ Ямбол тръгва към спечелване на местния вот!

От най-новия храм в Ямбол, „Успение на Пресвета Богородица“ стартира кампанията за Местни избори 2019 на политическа партия ГЕРБ. Кандидатът за кмет на Ямбол Димитър Иванов, заедно с кандидатите за общински съветници, с приятели и симпатизанти на Ямбол и ГЕРБ се включиха в отслужването на водосвет за здраве и успех.
„С нова енергия, с подновен екип, с много работа, с отношение към гражданите, с позитивизъм ГЕРБ Ямбол тръгва към спечелване на местния вот. Ще прекъснем негативната тенденция в Ямбол. Ще подобрим диалога с гражданите. Работим за хората, работим за Ямбол“, това е част от посланието на Димитър Иванов към гражданите на Ямбол.
„За да бъде Ямбол променящ се и бързо развиващ се град гарант е управлението на ПП ГЕРБ и изборът на номер 43 в бюлетината“, категорични са от ГЕРБ.
Програмата на ГЕРБ за Ямбол залага на реализъм, конкретика на проекти и решения, подкрепа от страна на Правителството и финансова ангажираност и обезпеченост на предложенията.
Промяната в Ямбол е видима. Да продължим с ГЕРБ – това призовават и кандидатите за общински съветници в Ямбол.
Кандидатът за кмет Димитър Иванов представи листата с общински съветници. В нея влизат, както нови лица, професионалисти, експерти в своята област, така и утвърдени и доказали се личности. Водач на листата е д-р Димитър Рунков, млад и утвърден съдов хирург.
Няколко основни акцента в програмата си за управление отбеляза Димитър Иванов. Първо – диалог, отваряне и отношение към гражданите; активна и целенасочена политика към кварталите. „Промени се обликът на централната градска част. Влизаме да работим в кварталите“, каза кандидатът за кмет на Ямбол. Друга голяма идея за развитието на региона, по която вече Димитър Иванов работи е рекострукцията на пътя Ямбол – Сливен. Едновременно с това стартиране на обща Индустриална зона между двата града. И двете идеи имат както икономически, така и социален ефект. И двете идеи са подкрепени от МРРБ и Министерство на икономиката. Още в началото на управленския мандат новият кмет и екипът му ще анализ и подобряване на някой основни общински дейности в полза на гражданите и бизнеса. Става дума за данък сгради и такса смет, транспортното обслужване и др. „Предлагаме и ще работим за повече спортни и детски площадки и реновиране на спортната инфраструктура. Инвестицията в децата, младежите и спорта е от изключителна важност за израстването на младите хора“, каза още кандидатът за кмет на Ямбол Димитър Иванов.

Купуването и продаването на гласове и престъпление