Местни избори 2019: Георги Славов: „Нека Ямбол ни обединява“

Ямболлии, съграждани,
Вече 12 години сме заедно. Дълъг път извървяхме. Право на всеки е да харесва или не даден човек, да одобрява или не направеното от него. За трите мандата като кмет имах възможността по много и различни начини лично да видя това. И ако днес дръзна отново да застана пред вас и да поискам подкрепата ви, има една единствена причина за това и тя е: Ямбол.
Постигнатото през последните 12 години се дължи на събудената жизненост на града ни, в основата на която стои именно тази ваша подкрепа. Никога в най-новата си история Ямбол не е преживявал такъв разцвет, не се е приближавал толкова до целта да бъде сред най-добрите градове за живот в страната ни. Решението да се кандидатирам като независим участник в изборите е продиктувано само от желанието да продължим да развиваме заедно постигнатото досега.
Като човек и като ямболлия съм истински щастлив, че не съм сам в отстояването на тази кауза. Доказват го хилядите подписи, събрани буквално за няколко дни, широкото одобрение, заявено по всевъзможни начини от много от вас. Доказват го и хората, влезли в листта за общински съветници, подкрепящи независимата ми кандидатура. Хора достойни, които не слугуват на партийни и лични интереси, останали верни единствено на Ямбол. Хора, станали основа на екипа, с който продължаваме да работим за обичния ни град.
Влизаме в изборната надпревара с чувството за изпълнен дълг, за отговорност и с ясна визия какво искаме и можем да направим през следващите четири години. Затова нямаме нужда от показно и помпозно откриване на предизборната кампания. Ще използваме всеки ден и час, за да стигнем до повече хора и стъпвайки на досегашните резултати, да разкажем и обясним какво още искаме да направим занапред.
Нека бъдем градивни и идейни, нека бъдем добротворни, нека Ямбол ни обединява!

Георги Славов, 

кандидат за кмет на Община Ямбол

Купуването и продаването на гласове е пръстъпление