Местни избори 2019: В Деня на българската община: Заплатата на кмета за талантите на Ямбол или в помощ на нуждаещите се деца и ученици!

„Местното самоуправление е неизменно свързано с голяма отговорност и отдаденост. Със силно изразена воля и желание за работа в полза на града и неговите граждани!“, заяви кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански по повод 12 октомври – Деня на българската община.  
 
„Днес в една община трябва да има активни граждани, които, обединени, могат да постигнат много! В Деня на българската община трябва да покажем уважение към тази институция, но със сигурност и тя трябва да направи същото към нас, обикновените граждани – да ни помага в решаването на проблеми, да съдейства и дарява„, добави той.
 
Денят на българската община беше повод и Ревански да обяви, че в своята Програма за гражданско участие и развитие на Ямбол е заложил конкурс под надслов „За заплатата на кмета“ – за насърчаване и помощ на деца и ученици от Ямбол!
 
“ Заплатата на кмета ще бъде дарявана всеки месец! Тя ще бъде разпределена за тези, които са имали успехи в сферата на културата, изкуството, образованието, спорта или в друга дейност. За нашите, ямболски деца, прославили Родината ни, или за тези, които се нуждаят от помощ. Те го заслужават!“, написа в личния си фейсбук профил Валентин Ревански. 
 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!