Местни избори 2019: Васил Найденов подкрепя с концерт в Ямбол Валентин Ревански и екипа му

Легендата на българската поп музика Васил Найденов ще представи грандиозен концерт в Ямбол навръх 50-годишнината от старта на творческата си кариера и 40-годишнината от първата голяма награда от „Златния орфей“.  

Неподражаемият и обичан от редица поколения певец пристига в града на 25-ти октомври, за да подкрепи кандидата за кмет Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от П „Пряка демокрация“.   
 
Музикалните изяви на Васил Найденов започват през 1969 г. с Румен Бояджиев, Данчо Караджов и Георги Мишев в „Златни струни“.  През 1979 г. печели „Златния орфей“, а песента от филма „Адаптация“ по музика и аранжимент на родения в Ямбол велик композитор Митко Щерев е обявена за „Мелодия на годината“. Васил Найденов известно време е и вокалист на „Диана-експерс“, негово е изпълнението на друг хит на Митко Щерев – „Синева“.  А освен любимите на няколко поколения евъргрийни, на концерта в Ямбол певецът ще представи най-новата си песен „На случайна гара“, написана от композитора Стефан Димитров, по стихове на Иван Тенев и Александър Петров.  
 
Участие ще вземат oще Тони Дачева, Ивет Костова, както и клуб по акробатика „Стефан Данчев“! 
Концертът е подарък за всички ямболлии от кандидата за кмет Валентин Ревански и неговия екип. 
 
На 25 октомври, в центъра на Ямбол, от 18:00 часа.   
 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!