Местни избори 2019: Валентин Ревански и екипът му представят на открити срещи програмата си за промяна и развитие на Ямбол /график/

    Кандидатите на П „Пряка демокрация“ от екипа на Валентин Ревански и Енчо Керязов започват обществени обсъждания на Програмата за промяна и развитие на Ямбол. Тя е изготвена въз основа на предложенията от досегашните им срещи с хората на Ямбол, а през следващите дни предстои да бъде допълнена с още детайли и подробности.

   Ето и графикът на срещите за тази седмица:

30 септември, 18.00 часа – ж.к.„Златен рог“ /площад пред 35 блок /

1 октомври, 18.00 часа -„Аврен“ /до Храм „Успение на Пресвета Богородица“/

2 октомври, 18.00 часа – ж.к „Г. Бенковски“ /до блок 18/

3 октомври, 18.00 часа – ж.к. „Граф Игнатиев“ /срещу блок 86/

4 октомври, 18.00 часа – ж.к. Стара Планина /до блок 2/

5 октомври, 18.00 часа – кв. „Каргон“ /площад „Страшимир Кринчев“/

6 октомври, 18.00 часа -Централна градска част /до Първа поликлиника/

   Един от акцентите в Програмата е изграждане на кръгови движения на най-натоварените и рискови кръстовищата в града, като целта е предотвратяване на тежки ПТП и облекчаване на трафика.

    „Кръговото кръстовище пропуска повече автомобили и е по-безопасно, заради намаления брой на престрояванията. Трафикът става по-стабилен и по-малко податлив на пътно-транспортни произшествия, което помага да се спаси човешки живот, в прекия смисъл на думата“, заяви кандидатът за кмет Валентин Ревански. И допълни: „Според мен, няма нищо по-важно от човешкия живот и човешкото здраве. Искам младите хора да остават в града. Да са сигурни в безопасността на децата си, на себе си, на своите родители. Всички да се радват на чист въздух и на уютни места за отдих. Затова инвестирах и в изготвянето на проекти за кръговите движения на най-рисковите участъци в Ямбол, за благоустрояването на парк Боровец, Ормана и стадиона и имам готовност през следващите 4 години да ги реализирам съвместно с моя екип, ако бъда подкрепен от гражданите“.

   Тези проекти, както и останалите акценти от програмата на кандидатите за кмет и общински съветници, ще бъдат представени и допълнени на срещи с жителите на всички квартали в Ямбол този месец. И за да се проведат наистина обществени консултации с по-голямо участие на гражданите, разговорите ще са на открито.

   „Добрите решения се постигат с обсъждането на повече мнения. Ние не се притесняваме дори от критики. Колкото повече предложения и различни гледни точки се съберат, толкова по-ясна и прецизна би била крайната картина как би следвало да се случват нещата“, каза водачът на листата на кандидатите за общински съветници Енчо Керязов и отправи покана за срещите към всички жители на Ямбол.

Купуването и продаването на гласове е престъпление