Местни избори 2019: Валентин Ревански и екипът му откриха кампанията с добро и с добро я закриха!

Валентин Ревански и екипът му откриха кампанията с добро и с добро я закриха!

Кандидатите на партиите често робуват на партийните си интереси и обещания и затова, когато ги изберем, не се случват нещата, които очакваме от тях. Един кмет трябва да бъде личност, който има смелост. Личност, която дава от сърце на своя град“. Това беше съветът, който звездата на българската естрада Васил Найденов отправи пред препълнения площад в Ямбол и хората, които гледаха предаването на живо, по повод избора, който всеки от нас трябва да направи на 27 октомври.

Любимецът на няколко поколения българи, въпреки претърпяната в сряда катастрофа, пристигна тази вечер в Ямбол, за да подкрепи кандидата за кмет Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от „Пряка демокрация“.

А освен Васил Найденов, своята благодарност изразиха и подкрепяните от Ревански и фондация „Енчо Керязов“ млада звезда на Ямбол Ивета Костова и носителите на международни и републикански титли от клуба по акробатика „Стефан Данчев“- Сливен с ръководител Виолета Бинева.

Аз не познавам друг човек, който да е отделял толкова много време, труд и лични средства за обществения живот на Ямбол. Не съм чувал за някой държавник, който да е обявил, че ще дари заплатата си за децата – за талантите и за тези, които имат нужда“, каза почетният гражданин на Ямбол и съветник по спорта в съвета към президентството Енчо Керязов, който оглавява листата на кандидатите за общински съветници от „Пряка демокрация“.

Всички в листата са хора като вас. Хора, които работят, които са успели в това, което правят и аз съм сигурен, че ще работят за града и двойно повече за гражданите.“, заяви и Валентин Ревански, представяйки своя екип. А в него, освен Енчо Керязов, са и още един почетен гражданин на Ямбол Димитър Плочев, Антон Шиков – човекът, който изведе до световно ниво местната школа по информатика, един от най-добрите спешни медици в България Валентин Вълчев и още 29 експерти по икономика, енергетика, архитектура и др.

Имаме право да се гордеем с Ямбол. От тук тръгва кариерата на легендарната Невена Коканова, чието име носи театърът в този град. Тук са се родили над 100 личности, прославили Ямбол и България. Точно затова искаме най-доброто за нашия град“, каза още Енчо Керязов.

Започнахме кампанията си с добро и с добро я завършваме!“, е констатацията на кандидата за кмет на Ямбол Валентин Ревански. Пред препълнения площад в Ямбол той благодари на всички граждани за поканите за над 50 срещи в различни райони през последните 30 дни, за това, че те откровено споделяха както личните си радости, така и проблемите в града. И затова, че се включиха в многобройните инициативи – за решаването на част от натрупаните с времето проблеми на хората по квартали, за които общинската администрация десетилетия не е реагирала.

Такава ще бъде и нашата политика – близо до хората – да се срещаме с тях, да ги чуваме и да решаваме техните проблеми!“, потвърди Валентин Ревански. И допълни: „Аз не съм партиен кандидат, макар, че имах много предложения за това. Отказах им, защото вярвам, че, ние, гражданите, трябва да се обединяваме около кауза, каквато е и развитието на нашия град и да доказваме, че, когато сме убедени в нещо и го искаме, нищо не може да ни спре! Политиката се прави от хората, а не от партии. Всичко добро, което се случва, е благодарение на труда на хората, а не на партиите, в които членуват или не.“

Ревански и екипът му призоваха всички избиратели на Ямбол да гласуват на 27 октомври за кандидата, в който вярват, за кандидата, в когото са убедени, че няма да ги излъже и че ще свърши работата, за която е избран.

Валентин Ревански за кмет, а неговия екип за общински съветници можете да подкрепите с № 11 в двете интегрални бюлетини.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!