Местни избори 2019: Валентин Ревански:“Нито едно управление не може да бъде успешно, ако не се съобразаваш с хората“

„Нито едно управление не може да бъде успешно, ако не се съобразяваш с хората. На всеки човешки проблем кметът и неговата администрация трябва да отговаря с човещина. Какъвто е кметът, такава е и неговата администрация“, заяви Валентин Ревански снощи, когато пред близо 200 души в к-с „Диана“ представи отчет на неговия екип за поетите пред гражданите ангажименти и изпълненото по време на предизборната кампания. 

През тези по-малко от 30 дни, по време на срещите си, кандидатите на Пряка демокрация установиха колко на пръв поглед дребни проблеми, но изключително важни за хората, са неразрешавани, отлагани във времето. Те доказаха че са хора не на обещанията, а на действията.

С техните усилия бяха поставени близо 20 нови пейки, а над 30 бяха възстановени, огромно сметище бе почистено, сменени бяха над 50 улични осветителни тела, а детски площадки – облагородени, улични дупки бяха запълнени, дворът на рушащо се училище бе почистен, бе обезопасено и футболно игрище.

Именно това ще бъде моделът на работа на Валентин Ревански и кандидатите от Пряка демокрация, ако бъдат подкрепени.

Да се срещат, чуват и решават проблемите на гражданите!

Тази вечер от 18.15 часа Валентин Ревански и екипът му ще се отзоват на среща и с граждани от к-с „Златен рог“ пред блок 13. 

На 27 октомври може да гласувате за тях с № 11 в интегралните бюлетини. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!