Местни избори: Празник в Робово с Коалиция „България на регионите“

Сантиментален и патриотичен – така можем да опишем събора в село Робово, който се превърна в един изключителен празник за всички жители и гости на китното тунджанско село.
Кандидатът за кмет на село Робово Здравко Аврамов, който беше и един от организаторите на това прекрасно събитие, не успяваше да скрие радостта си, когато посрещаше своите гости.
„Благодаря ви, че уважихте моето родно село, както и нашия труд, който положихме, за да направим този ден специален!“, коментира Здравко, докато подготвяше и последния детайл по организацията на мероприятието.
Чудни български хора и песни се премесиха с гласовете на стотиците въодушевени присъстващи – млади и стари, всички заедно споделяха една обща енергия, която направи изживяването още по-необикновено.
Жителите и гостите на Робово влязоха в открит и позитивен диалог със Здравко Аврамов, Станчо Ставрев и хората от листата на Местна коалиция „България на регионите“ за „Тунджа“. Коментираха проблемите, приоритетите, мечтите и тревогите на местната общност, както и съответните възможности и решения.
В разгара на събитията, съвсем случайно, се случи нещо, което един от жителите на населеното място – дядо Желязко, ще помни дълго. Оказа се, че неговия брат е прадядо на момче от нашия отбор – кандидатът за кмет на село Скалица Антон Андонов. Срещата бе трогателна, защото те не се бяха виждали от много години, прегърнаха се и си поприказваха. Направиха и снимка за спомен.
С прекрасни фолклорни изпълнения, вълнуващи и сърдечни поздрави, с пожелания за успех за Здравко Аврамов, Станчо Ставрев и хората от листата на местната коалиция приключи този незабравим, сърдечен и емоционален празничен ден. Това е и визията ни за бъдещето на нашата родна община.
Ако и вие мислите като нас, подкрепете ни на 29 октомври.
 
Номерът е 68, а изборът е Ваш!
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление