Местни избори: Коалиция „България на регионите“ откри предизборната си кампания

“Г-н Ставрев, благодаря ви, че събрахте селото!“ – с тези емоционални думи се обърна една от самодейките от местната певческа група при читалището и клуба на пенсионера в село Кукорево към кандидата за кмет на Община „Тунджа“ от Местна коалиция „България на регионите“.
Силна листа за общински съветници, успешни с морал и достойнство кандидати за кметове, представи коалицията на откриването на предизборната кампания в село Кукорево.
Да подкрепят кандидата за кмет на коалицията в Кукорево дойде ръководният екип на съседната община Стралджа. Приятелски и емоционални слова произнесоха успешният кмет Атанас Киров и неговият заместник Гроздан Иванов.
В подкрепа на кандидатурата на Ставрев, за общия път към успеха, приятелски думи сподели емблемата на българския бокс, гордостта на Община „Тунджа“ и на България, Даниел Асенов.
В подкрепа на листата, на кандидатите за общински съветници и кметове се изказаха и коалиционните партньори.
От името на кандидатите за общински съветници обръщение направи водачът на листата Евгени Пенев, който е успешен ръководител на общинско предприятие.
Момчетата от Сдружение „Роза 2022“, в качеството на водещи на откриването на кампанията, представиха участниците в предизборната надпревара и приоритетите на Местната коалиция.
Самодейците от село Кукорево донесоха много настроение с мелодичните напеви и красивите танци. С кръшни хора, с вяра и надежда за промяна, приключи предизборната среща.
Видяхме блясъка и надеждата в очите на тунджанци. Именно това е двигателят, който ни поведе към идеята да се включим в предизборната борба, да застанем до хората и да им покажем, че те имат на кой да разчитат. Да им дадем право на избор, който да отведе Община „Тунджа“ към един по-добър път на развитие!
Още отекват в умовете и сърцата думите на Гроздан Иванов, заместник – кмет на Община Стралджа – тази коалиция е локомотивът, който ще води тунджанските села по пътя на прогреса и развитието.
… И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ: НОМЕРЪТ Е 6️⃣8️⃣❗️
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление