Местни избори: За новата визия на развитие на Стара река и „Тунджа“

Стара река е едно от младите села в общината. Много семейства там отглеждат децата си. И младежи, и хора с мъдрост и опит формират тази динамична и перспективна общност.
Иван Димитров е кандидатът за кмет на населеното място от Местната коалиция „България на регионите“ и Обществената инициатива „С „Тунджа“ в сърцето“. Целият му житейски път е свързан с родното място. Иван е земеделски производител, който се грижи за наследствената земя с дух на предприемчив и инициативен човек. Само преди месец той организира благотворително събитие в подкрепа на дете от Община „Тунджа“, в което се включи цялата местна общност на селото.
С прекрасните гласове на дамите от местната певческа група започна тази вълнуваща предизборна среща. Красиви червени рози им подари Иван в знак на благодарност за изпълненията и пожеланията за успех на местния вот.
За новата визия на развитие на Стара река и „Тунджа“ през следващите четири години говориха той и кандидатът за кмет на общината Станчо Ставрев. Ниското налягане на водоподаването, проблемите с електрозахранването, лошото състояние на инфраструктурата, сметосъбирането и сметоизвозването са основните проблеми на селото.
Недостроеният църковен храм, създаването на зони за спорт и отдих, поддържането на обществените пространства са основните приоритети, които Иван Димитров сподели с местната общност.
За новия пакет от услуги и социална подкрепа за самотните възрастни, хората с увреждания, децата и младите семейства; за подобряването на състоянието на инфраструктура и по – добрите условия за обществен живот говори Ставрев със старореченци. Предложение за велоалея, която да свързва близкото до града село с областния център отправиха хора.
Един млад човек, Явор Иванов, отвори динамична дискусия с изказването си. Предложение за обособени младежки пространства и среда, в която младите хора да осмислят пълноценно времето си в Стара река поиска той на предизборната среща. Идеи за превръщането на Лесопарк Бакаджик и Манастирските възвишения в достъпни и атрактивни зони за отдих и туризъм, за премахването на нерегламентираните сметища в покрайнините на населените места сподели още Явор на срещата. Кандидатите за кметове на общината и населеното място и младите хора от Местната коалиция „България на регионите“ благодариха на Явор и на останалите хора от местната общност за споделените мнения, възгледи и предложения към новата визия за развитието на „Тунджа“.
С прекрасните фолклорни изпълнения на Формация :Ямболи“ приключи тази емоционална и вълнуваща предизборна среща.
 
За Местна коалиция „България на регионите“  с ✅6️⃣8️⃣
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!