Местни избори: В Робово, както и в цялата „Тунджа“ има нужда от промяна и ново начало!

В Робово, както и в цялата „Тунджа“ има нужда от промяна и ново начало! –
С тези думи посрещнаха робовци кандидатите кмет на общината, на населеното място и листата за общински съветници робовци.
Здравко е нашето момче. Умен, възпитан, всеотдаен към хората. Така говориха за кандидата за кмет на селото жителите му. Той развива успешен бизнес в едно от малките населени места на общината. Здравко Аврамов приема село Робово като своя лична и житейска кауза. Пчелана ферма „Аврамови“ е неговата сбъдната мечта. Има подкрепата на семейството, на родителите си и на целия отбор на Обществената инициатива „С „Тунджа“ в сърцето и на Местна коалиция „България на регионите“. Хубави думи за него казаха освен съселяните му, също и кандидатите за кметове на Ботево Татяна Йовчева, на Каравелово Диян Малчев, на Болярско Велико Аврамов и на Дражево Татяна Пенчева.
Мечтата на робовци е параклис в селото. Искат да има къде да запалят своята свещ на големите християнски празници, да се усетят по – близо до Бога и вярата. Тази мечта и цел споделя и Здравко, като част от местната общност на селото.
За лошото състояние на пътищата, за безводието и липсата на нормални улици в селото говориха робовци с кандидата за кмет на Общината Станчо Ставрев и кандидатите за общински съветници. За общия път заедно, за реализираните социални проекти и инициативи, за човешкото отношение и взаимност на Ставрев в годините, в които беше заместник – кмет на „Тунджа“ си спомниха и благодариха робовци. И му пожелаха успех в края на срещата. На него, на кандидата за кмет на селото и на кандидатите за общински съветници.
„Тунджа“ и Робово имаме нужда от вашата енергия, морал, идеи и амбиция да промените общината и селото бяха емоционалните и топли думи на робовци в края на тази оживена и уютна предизборна среща.
И съседното Каравелово посрещна така гостоприемно кандидатите на Местна коалиция „България на регионите“. За перспективата за младите хора в малките населени места на общината, за възможностите за развитие на селските райони и за отчайващото състояние на общинската инфраструктура говориха с жителите на селото кандидатът за кмет Диян Малчев, кандидатите за общински съветници и кандидатът за кмет на общината Станчо Ставрев.
Така минават срещите на Местна коалиция „България на регионите“ и в малките населени места на общината – топло, уютно, оживено, с надеждата и вярата в промяната и новия път на развитие.
 
За Местна коалиция „България на регионите“ с бюлетина 68
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!