Мария Цветкова: Българското семейство трябва да бъде спасено от вредната либерална пропаганда, която унищожава морални ценности

Ние от ВМРО ще продължим да работим в защита на българското семейство, както на национално, така и на европейско ниво. 

Това заяви Мария Цветкова – кандидат на ВМРО-Българско национално движение за член на Европейския парламент и за народен представител в 23 МИР София.

Тя родена в Ямбол и беше народен представител, избрана от Ямболския регион в 44 – ото Народно събрание, мандат 2017 – 2021 г.  

Ето какво каза още Мария Цветкова по темата:

Българското семейство трябва да бъде спасено от вредната либерална пропаганда, която унищожава човешки и морални ценности.

Ще бъдем безкомпромисни с опитите за налагането на полове, извън традиционните мъжки и женски и на внушенията, че родителите могат да са различни от майка и баща.

Има нужда от отговорната политика и градивния национализъм на ВМРО, както в българския, така и в Европейския парламент. Особено в дните, когато Европа е обсебена от лудостта, наречена права на ЛГБТИ+общността и от самоубийствената джендър-пропаганда на либералите. Когато това се разпространява като вирус, обхваща все по-големи части от Европа и е на път да разруши основни християнски ценности.

Тази година швейцарец, който не се определя нито като мъж, нито като жена, а като някакво неопределено „то“, наречено „небинарен“, спечели Евровизия 2024. От Кончита Вурст и скандала на Евровизия през 2014 г. до „небинарния“ Немо днес, безумието продължава. От всички възможни форуми и сцени в Европа се натрапва някаква криворазбрана толерантност към хората с различна сексуална ориентация и се опитва се да се внуши, че има повече от два пола. Правят се опити да бъде наложено на държавите-членки на ЕС да бъдат признати еднополовите бракове.

От ВМРО винаги сме отстоявали ценностите на българското семейство и сме се противопоставяли на джендър пропагандата в детските градини и училищата, както и на демонстрациите, които застрашават морала на децата, като парада „София Прайд“.

Когато бяхме в управлението на страната спряхме Истанбулската конвенция и антисемейната Национална стратегия за детето. Ангел Джамбазки е единственият български евродепутат, който гласува против Истанбулската конвенция в Европейския парламент.

Докато бяхме в Народното събрание, извоювахме данъчни облекчения за работещите родители при отглеждането на деца. Винаги сме работили в полза на българското семейство, стимулиране на образованата раждаемост и отговорното родителство.

Да върнем нормалността!

 

На 9 юни можете да гласувате на парламентарните и европейските избори за ВМРО-БНД с номер 26 в бюлетината

Можете да подкрепите Мария Цветкова с номер 26 и преференция 109 на европейските избори

Водач на евролистата на ВМРО-БНД е най-успешният български евродепутат Ангел Джамбазки

Водач на листата с кандидати за народни представители на ВМРО-БНД за област Ямбол е инж. Емил Попов

Купуването и продаването на гласове е престъпление