Мария Цветкова: Българският и Европейският парламент имат нужда от отговорната политика и национализмa на ВМРО

Българската и европейската политика имат нужда от градивния, просветен български национализъм, който изповядва ВМРО. Това заяви Мария Цветкова – кандидат на ВМРО-Българско национално движение за член на Европейския парламент и за народен представител в 23 МИР София.

Има нужда от отговорната политика на ВМРО особено сега, когато политиката на „сглобката“ срина държавността, предаде българския суверенитет изцяло в ръцете на чужди посолства, упражни власт, пропита от корупция и лицемерие, предаде българите в Македония, застраши националната сигурност чрез промените в Конституцията, които вече позволяват чужди граждани да управляват държавата, да стават министри и да променят и пишат българските закони като народни представители, допълни Мария Цветкова.

Има нужда от ВМРО в българския парламент, за да се противопоставим на властолюбието на ПП и ДБ, които щяха да свалят от власт ГЕРБ и ДПС, но вместо това управляваха заедно с тях. Викаха им „мафия“, а после „седнаха в скута им“, „пиха мазно турско кафе“ с Пеевски и Борисов и се сглобиха с тях в коалиция, каза още Цветкова.

Като приоритет на ВМРО кандидатът за народен представител и за евродепутат очерта грижата за българското семейство и справянето с демографската криза. Мария Цветкова поясни, че от партията предлагат за работещите родители – по-големи данъчни облекчения, по-високи месечни детски надбавки и по-висока еднократна помощ при раждане на дете. Продължава политиката на ВМРО за стимулиране на образованата раждаемост и отговорното родителство, чрез финансово подпомагане на родителите с образование, както и мерките за прекратяване на привилегиите за малцинствените групи, които живеят на гърба на обществото.

Има особена нужда от ВМРО и в Европейския парламент, когато Зелената сделка е на път да ликвидира въглищните ни централи и българската енергетика, нелегалните мигранти да ни превърнат в гетото на Европа, а либералната пропаганда да унищожи основни човешки и морални ценности, категорична е Мария Цветкова.

Според нея българските граждани трябва да гласуват за евродепутати като Ангел Джамбазки, който поведе битките по тези теми и за да продължи да се чува гласът на България в Европа.

Гласувайте за ВМРО на двата вида избора, за да бъде защитен българския интерес на национално и на европейско ниво, призова Цветкова.

На парламентарните и европейските избори на 9 юни можете да подкрепите ВМРО-БНД с номер 26 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление