Логически маратон в Ямбол ще се проведе на 21 април

Логически маратон в Ямбол ще бъде проведен в навечерието на Международния ден на Земята. Инициативата е на маркетинговата компания AI Promo и Община Ямбол.

Състезанието ще започне на 21 април, неделя, от 10:00 часа пред Народно читалище „Съгласие-1862“.

В него могат да се включат ученици, работещи, временно пребиваващи в града и местни жители. Те трябва да сформират групи от по 3 до 5 души. Всяка група трябва да включва един участник, който е на възраст над 18 години, докато всички останали трябва да са на възраст над 14 години.

Награди ще има за най-бързите отбори, които обиколят всички обекти, включени в играта, решат всички логически задачи и се явят на финала в пълен състав.

Заявки се приемат до полунощ на 17 април на https://aipromo.bg/#contact. В полето за коментар трябва да се посочи името на отбора, трите имена на всеки участник и неговата възраст към месец април 2024 г., телефон за връзка с лидера на отбора и защо искате да участвате. 

Всички жители и гости на града могат да участват и в томболата за най-добър репортер. За целта те трябва активно да пускат снимки и видеа, отразяващи потока на играта с хаштаг #AiPromoGameYambol във FaceBook и/или Instagram. Всеки участва с броя на пуснати снимки/видеа към момента на края на играта.

 Подробности за правилата на маратона вижте тук: https://aipromo.bg/game/