Лаптоп, мобилен телефон и 500лв. върнаха полицаи на потърпевши

Стралджански полицаи разкриха кражба на мобилен телефон. Вечерта на 13 февруари 19-годишен жител на града  подал сигнал в полицията, че телефонът му е бил откраднат докато пребивавал в търговски обект. В резултат на проведените незабавни издирвателни действия на място е установен и задържан 43-годишен мъж, съпричастен към деянието. Мобилното устройство, обект на посегателството е върнато на собственика по надлежен ред. Работа по случая продължава.

Домова кражба разкриха служители от РУ- Ямбол. Разследването започнало по сигнал на 20-годишен мъж, че през месец октомври от жилището му в областния град е извършена кражба на лаптоп на стойност около 900 лева. В хода на проведените оперативно-издирвателни действия е установена съпричастността към посегателството на 29-годишен местен жител. Инкриминираната вещ е върната на собственика. Работата по случая продължава.

Служители на РУ – Ямбол са установили непълнолетен младеж отнел 500 лева от частен дом областния град. Преди няколко дни възрастен жител на града подал сигнал в полицията за констатираната кражба. В резултат на предприетите бързи оперативно-издирвателни действия  е изяснена съпричастността към деянието на непълнолетен местен жител.  Част от парите обект на посегателството са върнати на собственика. Работата по случая продължава съвместно с инспектор детска педагогическа стая при РУ – Ямбол.