Концерт на Ивайло Диманов в Ямбол

Неотдавна излезе от печат най-новата стихосбирка на Ивайло Диманов „Амфибрахий в До мажор“, която авторът ще представи в Художествената галерия „Жорж Папазов“ в Ямбол на 20 юни /четвъртък/ от 18:00 ч.
Известният столичен журналист, писател и бард е автор на 14 книги с поезия, белетристика и театрална критика. Лауреат е на много национални и международни литературни отличия. Имал е стотици концерти със свои авторски песни и поезия в различни градове на България, в Чехия, Румъния, Сърбия, Италия, Австрия, Словакия, Украйна, Франция, Русия, Англия, Южна Корея, Гърция, Швеция, Белгия, Канада и САЩ. Има издаден самостоятелен албум с авторски песни «Наздраве, Самота!», с който през 2018 г. поетът представи България в Международния фестивал на поезията в легендарната «Санта Чечилия» в Рим…
…В Ямбол Ивайло е бил с любимата си китара доста пъти: във Военния клуб, в Регионална библиотека „Г. С. Раковски“, в читалище „Съгласие“, в НТС – Ямбол и т.н. Сигурни сме, че той и този път ще въодушеви публиката с новата си книга „Амфибрахий в До мажор“!
Приятели на Ивайло и поклонници на неговото поетично творчество! Елате на 20 юни’24 г., четвъртък, в ХГ „Жорж Папазов“ в Ямбол, за да се насладим заедно на изкуството на Ивайло Диманов!
Вход свободен!
 
Дружество на писателите в Ямбол