Коледната елха в Ямбол ще грейне на 13 декември

На 13 декември, понеделник, в 18:00 часа ще бъдат запалени коледните светлини на десетметровата кавказка ела пред сградата на общинската администрация. Дядо Коледа и неговите работливи джуджета ще поздравят малки и големи, кметът на община Ямбол Валентин Ревански също ще приветства ямболци с наближаващите коледни и новогодишни празници. Приказната феерия от цветове и музика ще бъде съпътствана от лазерно шоу. Коледни символи ще бъдат проектирани върху голям екран пред сградата на Община Ямбол. Община Ямбол се обръща към всички, които искат да присъстват на събитието, да спазват въведените противоепидемични мерки.

Тази година украсата в Ямбол е допълнена от нови елементи. Триметров светещ снежен човек вече радва най-малките жители в центъра на Ямбол, обновени с нови елементи са фонтанът и фасадата на Общината.

Поставянето на украсата ще продължи и в следващите дни  поради забавяне на част от доставките от Италия.

Още една изненада за жителите и гостите на града ще бъде монтирана до края на седмицата, това е причината тази година тържественото запалване на коледните светлини на елхата да се забави с няколко дни, за което Община Ямбол се извинява на гражданите.