КЛА „Тунджа“ с купа от лекоатлетически турнир

    Лекоатлетите от КЛА“Тунджа“ – Ямбол доказаха, че са сред елита в този спорт с поредния завоюван успех. Този път  те се представиха отлично на петото издание на атлетическия турнир „Руен“, организиран от СК „Европул“ на стадиона в град Руен.  Участие в него взеха състезатели от 17 клуба в страната.

    Категорична победа на 400м записа талантливата Полина Тодорова. В същата дисциплина другата възпитаничка на ямболския клуб Виктория Георгиева остана с бронзов медал. Поли грабна и сребърен медал в бягането на 100м. Постиженията на двете момичета, както и приносът на останалите състезатели от клуба, които взеха участие в бяганията на 100, 400 и 1500м,   донесоха на тима отборното трето място и бронзова купа.

    Победителите в турнира бяха наградени лично от спортния директор на БФЛА Диан Драшков. Заедно с ямболските атлети и техните треньори Галина и Йордан Атанасови на състезанието присъства и председателят на КЛА“Тунджа“ Капка Йоргова, която изрази задоволството си от поредния успех на лекоатлетите.