Качествени килими от утвърден магазин

Търсите нов килим за спалня, хол или детска стая? Изненадващо мек, оригинален и красив килим от Домтекс би бил идеалното допълнение към модерен или високотехнологичен интериор. Но привържениците на минималистичната посока също могат да поглезят очите и краката си с топъл килим от този тип, който определено ще се превърне във връхната точка, която аскетичният интериор винаги липсва. Като цяло един качествен килим ще се побере във всеки съществуващ или току-що замислен дизайн, придавайки му комфорт и семейна топлина.

Защо не рошав килим?

Такива килими продават допълнително стилен външен вид, уют, комфорт и топлина. Така, че неслучайно килимите с дълги влакна са толкова популярни в нашето съвремие и почти във всеки дом, особено където живеят млади хора. Възможно ли е да ги почистите у дома или е по-добре веднага да поръчате химическо чистене на килими с износ? Копринените, вълнени изделия трябва да се почистват в сервиза. Домашните условия са подходящи за подреждане на синтетични килими с дълги влакна, т.н. рошави килими (или килими „шаги“).

За да направите това, трябва да се запасите с:

– инвентар (леген, гъба, мек памучен плат, четка, лъжица, купа, спрей);

– перилни препарати (импровизирани или битови химикали);

– търпение, добро настроение.

Използвайте съветите на експертите и ще се справите перфектно със задачата! Между другото, има прекрасни места за  химическо чистене за рошави килими, на които можете да се доверите.

Може да намерите рошави килими в магазина ни в Сливен, на ул. „Славянска“ 8A.

Мнозина се плашат от перспективата да не се справят с рошавите килими, но съвременните производители са оборудвали своите продукти както с с влаго- , така и с  прахоустойчиви свойства, така че могат да бъдат добре почистени с мощна прахосмукачка. Но ако вашият “пухкав” килим е твърде мръсен, тогава специални почистващи продукти, химическо чистене или служители на фирма за почистване ще се справят с външния му вид.